საჭიროა:
– 6 კვერცხი
– 200 გრ შებოლილი ორაგული
– 2 სუფრის კოვზი უცხიმო ნატურალური იოგურტი / კეფირი
– 1 სუფრის კოვზი გამხმარი კამა
– 1 სუფრის კოვზი დაჭრილი ახალი მწვანე ხახვი
– ახლად დაფქვილი პილპილი
მომზადების წესი:
– გავახცელოთ ღუმელი 180 გრადუსზე
– თასში ავურიოთ კვერცხი, კამა და იორგურტი / კეფირი
– დაამატეთ დაჭრილი ორაგული, სეზონის ახლად დაფქვილი პილპილი და აურიეთ კარგად.
– კვერცხის ნარევი ჩავასხათ სილიკონის გორმაში, მოვაყაროთ დარჩენილი ორაგული და მწვანე ხახვი და შევდგათ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.
კერძი მომზადებულია შეტევის ფაზისათვის.