კვერცხი იტალიურად (პიერ დუკანის დიეტა)

საჭიროა:
– 4 კვერცხი
– ნახევარი დიდი ხახვი, დაჭრილი
– მცენარეული ზეთი
– 400 გრ დაჭრილი პომიდორი
– 3 სუფრის კოვზი თბილი წყალი
– რამდენიმე ფოთოლი რეჰანი
– მარილი და პილპილი

მომზადების წესი:
– ტაფაზე დავასხათ მცენარეული ზეთი და კარგად მოვხრაკოთ ხახვი.
– დაამატეთ პომიდორი, 3 სუფრის კოვზი წყალი, აურიეთ კარგად, დაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთის განმავლობაში.
– თუ შეარყობთ რომ სოუზი ტაფაზე იკრავს, დაამატეთ წყალი.
– შემდეგ დავუმატოთ რეჰანი და კარგად ავურიოთ რომ პამიდორმა აითვისოს რეჰანის არომატი.
– შემდეგ დავუმატოთ კვერცხი, მარილი და პილპილი.
– ცეცხლიდან მაშინ გადმოდგით კვერცხი, როდესაც ცილა იქნება გამაგრებული ხოლო კვერცხის გული ჯერ კიდევ თხევადი.

კერძი მომზადებულია მონაცვლეობის ფაზისათვის.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *