ესპანური ომლეტი (პიერ დუკანის დიეტა)

საჭიროა:
– ახალი ისპანახი ან ბავშვის ისპანახი (260 გრ)
– 4 კვერცხი
– 1 სუფრის კოვზი უცხიმო იოგურტი / კეფირი
– 2 სუფრის კოვზი შვრიის ქატო
– 1 ლიმონი
– 1 კოვზი წიწაკა (სურვილისამებრ)
– მარილი და შავი წიწაკა

მომზადების წესი:
– გავაცხელოთ ღუმელი 180 გრადუსზე.
– მოვათავსოთ ისპანახი ქვაბში (დაბალ ცეცხლზე)
– თასში ავთქვიფოთ კვერცხი და დავუმატოთ იოგურტი / კეფირი.
– შევურიოთ ერთმანეთში ლიმონის წვენი, წიწაკა, მარილი, პილპილი, კვერცხი, შვრიის ქატო და ისპანახი.
– მოვათავსოთ სილიკონის ფორმაში და გავაჩეროთ ღუმელში 45 წუთის განმავლობაში.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო.