საჭიროა:
– 4 წითელი ბულგარული წიწაკა
– 300გრ მჭლე ხორცი
– 1 კვერცხი
– 4 სუფრის კოვზი შვრიის ქატო
– 2 კბილი ნიორი
– 1 ჩაის კოვზი წიწაკა
მომზადების წესი:
– გავაცხელოთ ღუმელი 180 გრადუსზე
– გავჭრათ სიგრძეზე ბულგარული და გავასუფთაოთ შიგთავსისაგან.
– შევდგათ ღუმელში და გავაჩეროთ 20 წუთი.
– შემდეგ სათითაოდ ყველა ბულგარულში ჩავდოთ კვერცხის, ხორცის, შვრიის და ნივრის ფარში და ისევ ღუმელში შევდგათ.
– გავაჩეროთ ნახევარი საათი, სანამ ხორცი არ გამზადდება.