საჭიროა:
– 400-500 გრ მოხარშული ან დაკონსერვებული ლობიო
– 250 გრ დაკონსერვებული სიმინდი
– 120 გრ გახეხილი ყველი
– 250 გრ ტომატის პასტა
– 1-3 გასრესილი კბილი ნიორი
– პილპილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
ნიორი და წიწაკა შევურიოთ ტომატ პასტაში. სიმინდი და ლობიო მოვხარშოთ ქვამში და ვურიოთ 2-3 წუთის განმავლობაში.
გამოვრთოთ ცეცხლი და დავაყაროთ გახეხილი ყველი, დავაფაროთ თავსახური სანამ არ ჩადნება ყველი.
მზა კერძი შედგება 16 პორციისგან და თითო პორცია შეიცავს:
– 848 კალორიას
– 64გ ცილას
– 8გ ცხიმს
– 160გ ნახშირწყლებს