მწვანე ლობიო ნივრის სოუსით

საჭიროა:
– 500 გრ მწვანე ლობიო დიაგონალზე დაჭრილი.
– 1 კბილი ნიორი.
– ½ ჩაის კოვზი მარილი.
– 150 მლ უცხიმო იოგურტი.
– 1 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი.
– 1 სუფრის კოვზი დაჭრილი ოხრახუში.
– შავი პილპილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ლობიო ვხარშოთ ადუღებულ წყალში, სანამ არ დარბილდება (6 – 8 წუთი).
შემდეგ ჩენჩოები გავრეცხოთ კარგად და გავამშრალოთ.
ნიორი გავსრისოთ კოვზით და ავურიოთ მარილი, შემდეგ იოგურტი, კარაქი, ოხრახუში და წიწაკა.
ნივრის სოუსი ავურიოთ ლობიოში და მივირთვათ.

მზა კერძი შედგება 4 პორციისგან და შეიცავს:
– 336 კალორიას.
– 12გ ცილას.
– 16გ ცხიმს.
– 44გ ნახშირწყლებს.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო.