ბადრიჯანი მაწონით (დიაბეტური კერძი)

საჭიროა:
– 2 ცალი ბადრიჯანი,
– 2 ცალი პამიდორი,
– 2 ცალი კვერცხი,
– ნახევარი ჭიქა მაწონი,
– 1 სუფრის კოვზი ფქვილი,
– 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი,
– მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გარეცხილი ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე (1 სმ სისქის ნაჭრებად),
მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 10 წუთი.
შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი
გაწურეთ
ამოავლეთ ფქვილში და ორივე მხრიდან შეწვით.
ღრმა ქვაბში ფენებად ჩააწყვეთ ბადრიჯანი და წრიულად დაჭრილი პომიდორი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
კვერცხი შეათქვიფეთ მაწონს, მოასხით ქვაბში ჩაწყობილ ბოსტნეულს და 7 წუთით შედგით ღუმელში.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო.