სოფლის ომლეტი (დიაბეტური კერძი)

საჭიროა:
150 გ კომბოსტო
2 ცალი კვერცხი
0,5 ლ რძე
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
2-3 სუფრის კოვზი დაჭრილი მწვანილი
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
წვრილად დაჭრილი კომბოსტო მოხრაკეთ ზეთში (3-5 წუთის განმავლობაში), დაამარილეთ, მოასხით კვერცხშეთქვეფილი რძე. დაახურეთ თავზე და 10 წუთით დატოვეთ ცეცხლზე. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ მწვანილი.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *