პიერ დუკანის აკროშკა

საჭიროა:
– 2 ნაჭერი მჭლე ლორი ან მოხარშული ქათამი
– 2 მოხარშული კვერცხი
– 4 ბოლოკი
– 1 კიტრი
– 2 ჭიქა კეფირი 0-1.5%
– 1/2 ჭიქა მინერალური წყალი
– 1/2 ღვინის ძმარი
– ოხრახუში ან ქინძი, კამა
– მწვანე ხახვი
– მარილი და პილპილი

მომზადების წესი:
ლორი / ქათამი, კვერცხი და კიტრი დავჭრათ კუბიკებად. დავჭრათ მწვანილი, ხოლო ბოლოკი კარგად ჩავხეხოთ.
ბოსტნეული მოვათავსოთ თასში და დავასხათ კეფირი, საჭიროების შემთვევაში დავუმატოთ წყალი, ბოლოს კი ძმარი. კერძის მომზადებას ჭირდება 10 წუთი და შედგება ორი პორციისაგან.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო.