იმბირის ჩაი

იმბირის ჩაი გამოიყენება შემდეგი პროპორციით: ქლიავის ხელა იმბირი და 2 ლიტრი წყალი.
ჩვენ შემოგთავაზებთ რამდენიმე იმბირის ჩაის რეცეპტს.

  • გავთალოთ იმბირი, დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, ჩავყაროთ თერმოსსში, დავასხათ ადუღებული წყალი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათით. მივიღოთ კვებამდე ნახევარი საათით ადრე 0.5 ან 1 ჭიქა იმბირის ჩაი.
  • გავთალოთ იმბირი: გავხეხოთ ან დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, გავასუფთაოთ რამოდენიმე კბილი ნიორი, ჩავყაროთ იმბირი და ნიორი თერმოსსში, დავასხათ ადუღებული წყალი და გავაჩეროთ მხოლოდ 15 წუთით. ვსვათ ჩაი მთელი დღის განმავლობაში კვების რაოდენობის მიღების მიუხედავად.
  • გავთალოთ და თხლად დავჭრათ იმბირი, შემდეგ ჩავყაროთ ქვაბში და დაბალ ცეცხლზე ვურიოთ ადუღებიდან 15 წუთი. როდესაც ჩვენი ჩაი გამზადდება, გაგრილების შემდეგ დავუმატოთ ჭიქის მეოთხედი ლიმნის წვენი და ცოტა თაფლი.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო.