საქონლის ღვიძლის პაშტეტი არაჟნით

ინგრედიენტები:

  • საქონლის ღვიძლი – 300 გ
  • კარაქი – 1-2 ს.კ
  • არაჟანი – 2 ს.კ
  • ანადუღარი წყალი – 1/2 ჭ
  • მარილი და პილპილი
  • ქონდარი
  • ოხრახუში
  • მოხარშული კვერცხი – 1-2

მომზადების წესები:

კარაქში შევწვათ ღვიძლი. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ ღვიძლის შენამწვავში. ღვიძლი დავჭრათ, დავამატოთ ხახვი, მარილი, პილპილი, ქონდარი 3 ს.კ. ანადუღარი წყალი და გავთქვიფოთ ბლენდერში.

მასას თანდათან შევათქვიფოთ წყალი. უნდა მივიღოთ სქელი პიურე, შემდეგ შევურიოთ არაჟანი და გადავანაწილოთ პატარა, ცხიმწასმულ ფორმებში. სასურველია გამოვიყენოთ ისეთი ფორმები, რომლებიც არ იკრავს. პაშტეტი შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ 20 წუთის განმავლობაში. როდესაც ზემოდან გამუქდება და შემაგრდება, პაშტეტი მზადაა, გამდმოვიღოთ თეფშზე და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხის გული და მწვანილი.

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო.